Maïs Labyrint Zennijs

Als uitsmijter van deze nieuwsbrief nodigen we je graag uit voor een bezoek aan het maïs labyrint op camping Zennijs in hof Ten Rooden Duifhuize in Sint-Denijs. Dit labyrint is opgebouwd rond het thema klimaat en duurzame landbouw en is een uniek staaltje van landbouwtechnologie. Het 8,2 hectare grote labyrint te vergelijken met de oppervlakte van 12 voetbalvelden werd ingezaaid met een door een satelliet aangestuurde zaaimachine volgens een ontwerp gebaseerd op een tractor met landbouwkar. Zo’n zaaimachine kan je best vergelijken met een reuzeprinter waarbij inkt wordt vervangen door zaden en mestkorrels.

Het labyrint staat garant voor een zoektocht van 2 uur naar de uitgang. Voor de jongsten is een kinderlabyrint met educatief speelplein voorzien. Dit kinderlabyrint is gratis.

Vlaskracht-vennoten betalen slechts €5 in plaats van €7,5. Voor kinderen en groepen zijn speciale prijzen voorzien. Om een bezoek aan het labyrint coronaveilig te laten verlopen, is reserveren verplicht en doe je hier.