Scholieren van Don Bosco college Kortrijk

De scholieren van de 3de graad Wetenschappen van het Don Bosco college in Kortrijk willen een manier ontwikkelen waarmee mensen op een eenvoudige manier hun elektriciteitsverbruik kunnen analyseren en optimaliseren. Hiervoor werd beroep gedaan op Vlaskracht om de leerlingen toe te laten een wetenschappelijk onderzoek te voeren over dit onderwerp bij onze community van coöperanten, vrijwilligers en sympathisanten.

Het project gaat van start in september. Deelnemers aan het onderzoek zullen gedurende een bepaalde periode hun verbruik moeten monitoren. Nadien zullen ze hierover ook bevraagd worden. Het onderzoek zal de basis vormen van de tool die ze willen ontwikkelen.

Wie zijn steentje aan dit onderzoek wil bijdragen, kan zich hier aanmelden.  De deelnemers aan dit onderzoek zullen in september worden gecontacteerd. In ruil mogen zij rekenen op een analyse van hun elektriciteitsverbruik samen met concrete tips om dit te optimaliseren.

Omdat rationeel energieverbruik steeds belangrijker wordt, steunen we met Vlaskracht graag dit onderzoek en hopen op jouw medewerking.

Je kan inschrijven via deze link