Kapitaalronde groep UBUNTUx8K

Op de vrije daken van de maatwerk ateliers van groep UBUNTUx8K in Avelgem en Kuurne worden 400 zonnepanelen geplaatst door Vlaskracht. Door de plaatsing van deze zonnepanelen zal de elektriciteitsvraag van beide sites met ca. 30% dalen, wat voor groep UBUNTUx8K een mooie besparing oplevert!

Als medewerker, cliënt, vrijwilliger of buur willen we je de kans geven om als eerste mede-eigenaar te worden van deze zonne-installatie. Door mee in te schrijven in dit eerste project van Vlaskracht kan je ook nog eens genieten van een belastingvermindering van maximaal 45% via de Tax Shelter die de Vlaamse Regering voorziet voor beginnende ondernemingen.

Samen investeren we in duurzame energie die rechtstreeks een lokale meerwaarde met zich meebrengt, voor iedereen die een warm hart toedraagt aan groep UBUNTUx8K. Daarnaast creëer je daarmee ook nog de mogelijkheid om vanuit Vlaskracht een dividend te ontvangen vanuit je investering. Tot 17 september 2019 is het mogelijk om per persoon maximaal 2 aandelen aan te kopen van €250.

De uitvoering van de projecten wordt voorzien in september 2019. Plaatsing van de zonnepanelen is momenteel bezig.